Будемо горіти в першу суботу грудня 2019!

Чому не можна пройти повз?

  1. Знаємо як ви любите “розносити” танцпол і пошуміти від душі – а це музиканти гарантують!
  2. Будемо шукати кожен свої “скелеты в шкафу”.
  3. Буде можливість оцінити наживо довгоочікуваний перший альбом гурту.

«Пасть крокодила» – це київський гурт з сильним саундом та шаленою енергетикою. Танцювальні ритми у поєднанні із зухвалими текстами і проникливим вокалом – все це не піддається ніяким стандартам, музиканти ломають шаблони притягуючи своєю індивідуальністю!
Вперше гурт “Пасть крокодила” з дебютним альбомом у місті Київ. Платівка являє собою цілісний продукт тривалої роботи музикантів і доступна на більшості музичних ресурсів та в соціальних мережах. Новинка поєднає як україно-, так і російськомовні треки. А на офіційному каналі ПК на Youtube можна знайти десяток кліпів до найулюбленіших треків і звичайно ж поставити палець вверх 😉

Ну й куди без фестивалів? У фестивальному сезоні “Пасть крокодила” розділяли сцену як з вітчизняними, так із іноземними гуртами і відкатали такі українські фестивалі як “Козак фест”, “Рок Булава”, “Схід Рок”, “Дорога на Січ” та інші.

Не зважаючи на світ юний вік, (перша репетиція гурту була осінню 2017 року) команда вже має невелику армію фанів, які чекають не в одному місті нашої країни. Тому збирайте друзів та давайте відриватись разом! Хлопці обіцяють потужний вечір!

Посилання на квитки :
https://concert.ua/ru/event/past-krokodila

Author: Onview

Залишити відповідь