Нардеп Гончаренко просить НТКУ відправити на Євробачення віце-прем’єра Кириленка (документ)

Заступник глави фракції БПП нардеп Олексій Гончаренко звернувся до глави НТКУ Зурабу Аласанії з пропозицією відправити на пісенний конкурс “Євробачення” віце-прем’єра В’ячеслава Кириленка. Про це він повідомив на сторінці в Facebook, опублікувавши копію звернення.

“Слідом за групою Freedom Jazz відмовилася від участі в Євробаченні та KAZKA. Виходячи з цього, я вже без іронії написав депутатське звернення до глави НТКУ Зурабу Аласанії з пропозицією відправити В’ячеслава Кириленка на конкурс від України. З огляду на талант і вміння перебувати на хвилі уваги медіа, В’ячеслав гідно замінить не тільки Maruv, але і принесе нам чергову перемогу на Євробаченні “, – прокоментував нардеп.

“Представьте себе: Руслана, Джамала и Вячеслав Кириленко. Я не вижу никаких преград, чтобы этот выдающийся культурный деятель победил на конкурсе в Израиле”, – додав він.


Депутатское обращение Гончаренко к Аласании – Facebook Алексея Гончаренко

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Maruv не становитиме України на пісенному конкурсі “Євробачення-2019”, не дивлячись на перемогу в фіналі національного відбору. Співачка і “суспільний” не змогли узгодити контракт, через що Maruv відмовилася від участі в конкурсі. Співачку дорікали, що вона їздить з гастролями в РФ, і вимагали відмовитися від туру по Росії. Сама Maruv назвала Євробачення занадто політизованим конкурсом.

Пізніше група Freedom-jazz, яка зайняла друге місце на нацвідборі, відмовилася від участі в музичному конкурсі. Сьогодні, 27 лютого, стало відомо, що власники третього місця українського відбору, група Kazka, також відмовилися від участі в Євробаченні.

Джерело: 112.ua

Author: Onview

Залишити відповідь