науКИВець-“адвокат” Кива…

А у нас в Міністерстві магії сьогодні головна задача була встигнути з цим текстом під подію.

Миколай приніс різочки для Ізовітової. І нам це вдалося, тому обов’язково прочитайте його.

Саме Ізовітова, соратниця Медведчука, понад 10 років монополізує адвокатуру в Україні. Асоціація під її керівництвом:

  • виправдовувала диктаторські закони
  • пресувала адвокатів, які захищали “майданівців”
  • вирішує, хто буде адвокатом, а хто не буде
  • збирає внески, а як не платять – санкції, тебе позбавлять права на професію
  • проводить обов’язкові курси, на якість яких жаліються адвокати і вони вимушені за це платити
  • забороняє критикувати свою діяльність

Не уявляю, щоб мені сказав хтось вступити в асоціацію, інакше я не зможе писати. Це кріпацтво! Так адвокатів позбавляють права на професію.

Важливо знати: є адвокати, які пішли на фронт захищати нас з вами, це зокрема Ілля Костін Артем Донець, і вони ведуть бойові дії і там, на передовій, і тут в тилу. Вони кинули виклик цій системі і за це зараз система їх пресує.

І тепер наша черга стати на їхній і не лише на їхній захист, а й на захист адвокатури. Бо якісна адвокатура – це насамперед про наш з вами захист. Нас ціннісні адвокати захищали під час Майдану. І Автомайдан як ніхто знає, як тоді було важко. Євгенія Закревська Олексій Гриценко Kateryna Butko

Тоді оцей спрут зливав адвокатів Майдану, а потім вітав із призначенням Татарова, якого Центр Протидії Корупції не просто так називає чортом.

І цей спрут Медведчука він досі діє!!! Хоча низка організацій пише про те, що адвокатів, які беруть участь в катуваннях, співпрацюють з ворогом не позбавляють права займатися адвокатською діяльністю і взагалі в цій Асоціації відбуваються неприпутсимі речі – читайте, що пише ZMINA. Центр прав людини Tetiana Pechonchyk Лабораторія законодавчих ініціатив/Agency for Legislative Initiatives

Дар’я Писаренко з Адвокат майбутнього наголошує, що треба змінювати законодавство. Костін і Донець з нею згодні. Я теж. Це очевидні речі для будь-якого громадянина.

Але скільки зусиль коштує вивести з поля гри фсб в рясах? До речі, це фсб в рясах у судах хто захищає? Ті ж, кому видали адвокатське. Там понавидавали цих посвідчень немало тим, кого викинули з правоохоронної або судової системи. Це теж нищить адвокатуру. І на додачу створюється система така, щоб можна було у адвокатів щось брати – “конфіденційне співробітництво”. Чули про таке?

Скільки ми поклали на те, щоб довести урядовий проєкт щодо фсбшних попів до другого читання? Я так розумію, що у профільному комітеті, який очолює Denys Maslov мали б дуже активно взятися за це питання, але, на жаль, я не бачу належного розуміння ситуації. Володимир Ватрас дуже хочу вірити в те, що Ви їх ініціюєте.

Суспільство це так не залишить.

Сьогодні я ходила на Службу Божу, я ходжу тільки в цю церкву. державницьку. Поставила свічку за упокой “адвокатури” під керівництвом Ізовітової. До дна

Міцно-міцно обійняла Mick Pidvezianiy Главком завдяки Вам ми встигли. І дуже дякую феї, яка мені допомогла з цим чудовим образом Ізовітової і Медведчука… Як казали в Нарнії: “Допомога буде тут, щойно ви посурмите в цей ріг”

Лінк у першому коментарі. І дуже хочу вірити у політичну волю і мудрість парламенту. Думаю, що адвокати це та спільнота, яка може начаклувати законодавчі зміни, а ми на мітлах будемо стежити, щоб їх прийняли.

Джерело

Author: Onview