Оприлюднено імена головних підозрюваних у справі МН17.

Нідерландське видання незалежних журналістських розслідувань Zembla оприлюднило імена головних підозрюваних причетних до катастрофи пасажирського літака Boeing-777 рейсу MH17 в небі над Донбасом у 2014 році У списку підозрюваних вказані імена Ігоря Гіркін (Стрелкова), Сергія Дубинського і Миколи Ткачова.

За інформацією видання, СБУ надала слідству численні матеріали, в тому числі 150 тисяч перехоплених телефонних дзвінків.

Відзначається, слідство було сконцентровано ні на екіпажі ракетної установки “Бук”, а на тих, хто командував бойовиками, і причетний до переміщення установки Бук з Росії на територію Донбасу.Нагадаємо, Боїнг-777 авіакомпанії Malaysia Airlines, рейс Амстердам – ​​Куала-Лумпур, був збитий на Донбасі поблизу Сніжного Донецької області 17 липня 2014 року.На його борту було 298 осіб, всі вони загинули. З них – 192 підданих Нідерландів (один мав і громадянство США), 44 громадянина Малайзії, серед яких 15 членів екіпажу, 27 громадян Австралії, 12 – Індонезії, 10 – Великобританії (один мав і громадянство ПАР), четверо німців і четверо бельгійців, троє філіппінців, один громадянин Канади, і один – Нової Зеландії.

Author: Onview

Залишити відповідь