Violet Raymoor на #Рок_Булава 2020

Згідно з офіційною версією, Violet Raymoor — це музичний проект, чий матеріал зазвичай класифікується таким еклектичним теґлайном: dark-synth-rock, new-wave, synth-pop, fairytale-rock, gothic-rock. Але справжні його витоки варто шукати в старовинних сказаннях, відповідно до яких Violet Raymoor — назва вигаданого міста, небо якого мало фіолетове забарвлення внаслідок загадкової природної аномалії.

Залишки міського архіву містять туманні алюзії на змови та інтриги, старовинні будівлі та бруківку, місцеві театри та Академію Мистецтв, привиди і знать, світло і темряву, добро і зло. Однак, безліч матеріалів в них залишається нерозгаданими.

Відомо, що на сцені фестивалю окрім пісень гурту   Violet Raymoor  також зазвучать композиції гурту  VIDLIK , Сенс,  BrainDead GenerationДай Дарогу! «Драбадан» , Death Before Digital  TRUTH IN WONDER LIFE ASD«DK DANCE» , MUST HaveKill The Kong«O.Torvald» , РубіконMind the GapKosmoparty , «Midgard» та «Пасть Крокодила«, Season of Melancholy.

Окрім того, незабаром у Києві буде Паті від Рок Булави за участі гуртів, що будуть на фестивалі! Більше інформації за гіперпосиланням.

Нагадаємо, що віднедавна, у фестиваля з’явився власний сайтhttps://www.rockbulavafest.com/ — це ви можете дізнатися усю інформацію, яка вас цікавить!

Нагадаємо, що тримає прийом заявок на фестиваль для музикантів.
Також, організатори фестивалю закликають до співпрацю фотографів, відеографів, ЗМІ, футкорди і так далі. Кому цікаво — звертайтеся до організаторів.

Детальна інформація про фестиваль — Рок Булава повертається! Черкаси — чекайте драйвовий червень!

Про учасників фестивалю — будемо оголошувати на сайті.

Детальніше  можете почитати на сторінці у Faceebook. Квитки можна придбати у одного з організаторів або на сайті.

Ціна на квитки 350 грн на 3 дні, але з кожним оголошенням хедлайнера ціна буде зростати!!! Тому поспішайте купити їх до подорожчання!

►Квитки онлайн : 
https://concert.ua/uk/event/rok-bulava
https://kasa.in.ua/…/cherkasy/festival/rok-bulava-2020-06-26 

https://www.rockbulavafest.com/

або домовляйтеся з організаторами фестивалю у соц. мережах: https://www.facebook.com/scorik.igor

Купити круті футболки Рок Булава, як і у хлопців з гурту «Карна» можна придбати у Гаріка.

Onview

Author: Onview