“Війна” за ТЕС у Переяславі: активістів розганяють “тітушки”

20 вересня на Переяславщині вчергове “тітушки” намагалися розігнати блокувальників, в результаті постраждали три активістки та декілька чоловіків.

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з посиланням на “Правий Сектор“.

Вже майже півроку відбувається протистояння мешканців Переяславщини з забудовниками, міською радою та криміналітетом. ТОВ “Промислова група “Югенергопромтранс” на чолі з Володимиром Куковальським, людина біглого Бакая, будують незаконну та екологічно-небезпечну ТЕС на Київщині. Місцеві мешканці влаштовували блокування забудови. Проти людей неодноразово виводили “тітушок”.

Попередньо стало відомо, що в цей день на базі “славнозвісного” і шанованого міською радою перевізника Пасічника (“АвтоПасЛайн”), який ще в 2014 році возив “тітушок” на “Антимайдан”, були “залучені” перевдягнені в камуфляж більше 20 молодиків, посаджені в автобус, та в супроводі місцевого кримінального авторитета Галицького, поїхали на ТЕС розбирати шини та розганяти людей. Працівники поліції ніяк не реагували на побиття людей та стояли осторонь. Жодним чином не вплинули на перебіг подій і представники місцевої влади.

За материалом mykyivregion

Author: Onview

Залишити відповідь