Гурт “Драбадан” на “Рок Булава 2020”

Запальний гурт з характером з міста Переяслав. Пройшов довгий шлях до формування свого стилю. З часом від простого фольку він перейшов до фолк року і вперто рухається у сторону тяжкого року, як кажуть самі виконавці. Своїм стилем хочуть охопити якомога більшу аудиторію слухачів від великого і до малого. У одному з інтерв’ю вони вже казали, що наразі їхні слухачі знаходяться у межах від 2 (син басиста Сергія Мухи) до 83 років (учасниця народного аматорського ансамблю “Водограй” з міста Переяслав).

Наприкінці 2019 року гурт презентував свій перший студійний альбом “Ромаїття почуттів” та вже працює над наступним. Учасники гурту обіцяють що він буде записаний уже у більш тяжкому стилі музики. Деякі з пісень нового альбому зазвучать на фестивалі уже цього року. Послухати пісні альбому розмаїття почуттів можна на youtubeMusic, iTunes, Google Play та всіх інших музичних платформах.

Швидше за все, це буде найважча група на фестивалі …. за загальною середньою масою – кажуть жартома учасники. А ми ж чекаємо на трушний рок та кач на сцені фестивалю!

Відомо, що на сцені фестивалю окрім пісень гурту “Драбадан”  також зазвучать композиції гурту Death Before Digital  , TRUTH IN WONDER LIFE , ASD, “DK DANCE” , Kill The Kong«O.Torvald» , РубіконMind the GapKosmoparty , «Midgard» та “Пасть Крокодила

Нагадаємо, що віднедавна, у фестиваля з’явився власний сайтhttps://www.rockbulavafest.com/ — це ви можете дізнатися усю інформацію, яка вас цікавить!

Нагадаємо, що тримає прийом заявок на фестиваль для музикантів.
Також, організатори фестивалю закликають до співпрацю фотографів, відеографів, ЗМІ, футкорди і так далі. Кому цікаво — звертайтеся до організаторів.

Детальна інформація про фестиваль — Рок Булава повертається! Черкаси — чекайте драйвовий червень!

Про учасників фестивалю — будемо оголошувати на сайті.

Детальніше  можете почитати на сторінці у Faceebook. Квитки можна придбати у одного з організаторів або на сайті.

►Квитки онлайн : 
https://concert.ua/uk/event/rok-bulava
https://kasa.in.ua/…/cherkasy/festival/rok-bulava-2020-06-26 

Квитки у Переяславі: https://www.facebook.com/andriy.korzh.3 або https://www.instagram.com/andriykorzh/

“Для наших людей робимо знижку” – кажуть учасники гурту “Драбадан”.

https://www.rockbulavafest.com/

або домовляйтеся з організаторами фестивалю у соц. мережах: https://www.facebook.com/scorik.igor

Купити круті футболки Рок Булава, як і у хлопців з гурту «Карна» можна придбати у Гаріка.

Onview

Author: Onview