BrainDead Generation на сцені Рок Булава 2020

Коротка біографія гурту із сайту skyRock

В кінці червня 2019-го, а саме 30-го числа у клубі «Теплий ламповий» на «I am with the band gig» вони вперше вийшли на сцену. І саме в цей день народився BrainDEAD Generation. Після довгих пошуків учасників, копіткої праці над музикою і словами, численними репетиціями їм вдалось таки розірвати публіку своїм драйвом і зрозуміти, що вони стали на правильний шлях. (Сильное заявления, проверять я его конечно не буду (с) С. Дружко)

А загалом, якщо коротенько, то граємо ми панк-рок, поп-панк і щось отаке от подібне. Записали от дебютний трек (там нижче, «Свято» називається), який буде у ЕР, над якою ми потіємо просто о-го-го. Поки нас троє: барабанщик Влад, басист Діма і чи то гітарист, чи то вокаліст — Саша. Граємо, беремо участь у конкурсах, пишемо новий матеріал і звичайно ж рофлимо. Ну, а що ви хотіли?

Коротше, якщо раптом (ну, всяке може бути) десь на афіші серед міста чи в оцих ваших Інтернетах побачите BrainDEAD Generation — то можете сміливо іти, купувати білет і приходити на концерт. А якщо ви ще й знаєте, що таке слем і не цураєтесь його — ну тоді вам точно треба на наш виступ.

P.S. Щоб не бігати по вулиці у пошуку афіш з нами — рекомендуємо підписатись на ресурси в цьому профілі, щоб бути у курсі останніх новин. (На правах самореклами)

Відомо, що на сцені фестивалю окрім пісень гурту BrainDead Generation також зазвучать композиції гурту Дай Дарогу! , «Драбадан» , Death Before Digital  TRUTH IN WONDER LIFE ASD«DK DANCE» , Kill The Kong«O.Torvald» , РубіконMind the GapKosmoparty , «Midgard» та «Пасть Крокодила«

Нагадаємо, що віднедавна, у фестиваля з’явився власний сайтhttps://www.rockbulavafest.com/ — це ви можете дізнатися усю інформацію, яка вас цікавить!

Нагадаємо, що тримає прийом заявок на фестиваль для музикантів.
Також, організатори фестивалю закликають до співпрацю фотографів, відеографів, ЗМІ, футкорди і так далі. Кому цікаво — звертайтеся до організаторів.

Детальна інформація про фестиваль — Рок Булава повертається! Черкаси — чекайте драйвовий червень!

Про учасників фестивалю — будемо оголошувати на сайті.

Детальніше  можете почитати на сторінці у Faceebook. Квитки можна придбати у одного з організаторів або на сайті.

Ціна на квитки 350 грн на 3 дні, але з кожним оголошенням хедлайнера ціна буде зростати!!! Тому поспішайте купити їх до подорожчання!

►Квитки онлайн : 
https://concert.ua/uk/event/rok-bulava
https://kasa.in.ua/…/cherkasy/festival/rok-bulava-2020-06-26 

https://www.rockbulavafest.com/

або домовляйтеся з організаторами фестивалю у соц. мережах: https://www.facebook.com/scorik.igor

Купити круті футболки Рок Булава, як і у хлопців з гурту «Карна» можна придбати у Гаріка.

Onview

Author: Onview