Карантин не перешкода концертам!

Наша редакція вже писала про цікаві заходи, які люди проводять на карантині. Найчастіше це флешмоби у соціальних мережах. Але одноманітність не надто втішає народ, який сидить вдома.

Широкого поширення набули прямі ефіри у Youtube, Facebook, Instagram etc. Зазвичай, їх проводять уже відомі зірки естради на своїх сторінках.

Та, у місті Переяславі, Київської області НЦК “Зустріч” та Соціально-гуманітарний відділ Університету Григорія Скоровороди в Переяславі (Раніше Переяслав-Хмельницький Державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди) вирішили урізноманітнити життя своїх земляків (і не тільки) та уже запланували ряд онлайн концертів #залишайсявдома у підтримку карантину за участю студентів, жителів міста і так далі.

Ідея онлайн-концерту наступна: у заході бере обмежена кількість людей, з дотримуванням всіх гігієнічних норм та дистанцій, що не суперечить умовам самоізоляції і, водночас, “приковує” людей до екранів пристроїв з підтримкою інтернет та соціальних мереж вдома та урізноманітнює їхній вільний час.

На сторінці Соціально-гуманітарного відділу та НЦК “Зустріч” уже опубліковані перші анонси. 30 квітня за проханнями у соціальній мережі Instagram, у даному дійстві візьмуть участь улюбленці Університету Григорія Скоровороди в Переяславі Анастасія Петрова та Ганна Ляч, а вже в наступному ефірі цю ініціативу перехоплять музиканти з місцевого гурту “Драбадан”, які, до речі, цього року прийматимуть участь у фестивалі Рок Булава 2020!

Отже, 30 квітня, 18:00. Пряма трансляція у соцмережах:

Instagram lampa_0fficial

YouTube Соціально Гуманітарний

Facebook @phdpu.socgum

Ти не можеш це пропустити!

Чекайте наступні анонси!

Наша редакція, бажає всім нашим читачам та учасникам запланованих онлайн-концертів здоров’я та нагадує, що зараз потрібно максимально залишатися вдома, дотримуватися гігієни та всіх інших потрібних заходів для уникнення захворювань. А поки у вас є час вільний від роботи – насолоджуйтеся онлайн-концертами!

Onview

Author: Onview