Перейменування Донецька та Луганська («витівки «порядних людей»)

Як стало відомо на днях терористи «Л/ДНР» перейменували міста Донецьк та Луганськ, пояснюючи свої дії намаганнями стати спадкоємцями «порядних людей із СРСР». За інформацією OBOZREVATEL ватажок «ЛНР» Леонід Пасічник підписав «указ» про перейменування м.Луганська в м.Ворошиловоград, а ватажок «ДНР» Денис Пушилін підписав «указ» про перейменування м.Донецька в м.Сталіно.

Як заявив російський політолог і історик Андрій Зубков в інтерв’ю «Українській правді»: «терористи хочуть нав’язати думку, що радянський диктатор Сталін «був хорошим, а ЧК-сти – героями, які захищали Батьківщину». «Але їм говорять: «Ми вам не віримо! Наші батьки, матері, діди лежать в розстрільних могилах, – вбиті вашими батьками, дідами».

За його словами, «ці люди сподіваються, що ми знову звикнемо до радянського як до позитивного. Перестанемо засуджувати їх батьків, дідів, прадідів за ті злочини та звірства, які вони вчинили будучи «чекістами». Тоді і зараз терористам буде легше жити, продовжувати святкувати свої річниці ЧК-НКВД. Вони хочуть бути дітьми та онуками «порядних людей», героїв, «російських генералів», а не «бандерівців», бандитів і кривавих убивць».

Такий розвиток подій було легко передбачити, тим паче після того як бідолашних дітей примушують вступати в «піонери», проводити «зарниці» зі справжню зброєю т.д….

На здоровий глузд це виглядало б смішно, якби не справжні смерті. Страшно…..

Author: Onview