Рок булава – фестиваль твого літа!

Із давніх давен наше життя заполоняли різноманітні звуки. Проходив час, люди наспівували мотиви, придумували інструменти для гри, придумували пісні, більшість із них – ставали народними. Музика у поєднанні зі змістовним текстом – супроводжувала воїнів на війну, таким чином піднімаючи бойовий дух та зустрічала з неї, святкуючи перемогу. Важко уявити наше життя без неї, адже більшість визначальних подій уже стало неможливим без цих чарівних звуків. Не дивлячись на важкі для України часи, на її території проводить багато класних музичних фестивалів, де можна почути класну українську музику. Саме тому, редакція “Погляд” вирішила познайомити своїх читачів з класними фестивалями. Сьогодні мова піде про фестиваль “Рок Булава”.

Рок Булава – відносно молодий фестиваль, але вже встиг набути статусу  “міжнародного”. Проводиться зазвичай наприкінці червня та триває 3 дні. Наразі, дислокація фестивалю знаходиться на спортивній базі “Переяславль”.

Невелике місто Переяслав-Хмельницький, в якому проводиться фестиваль, відоме в Україні ще з підручників історії, адже там проходило багато історичних подій, зокрема там відбувалася “Переяславська рада” 1654 року, був написаний “Заповіт” Т. Г. Шевченка та ін. По факту, це місто, що налічує величезну кількість музеїв (близько 30!!!) та має надзвичайно красиву природу. Шарму йому додає і щорічний фестиваль «РОК БУЛАВА».

З 29 червня по 1 липня, відоме ще з часів Київської Русі, це місто стане найкращою можливістю для українських гуртів відзначити екватор 2018 року.

Після, як завжди, тяжкого робочого червня розпочинається фестивальне літо, відкриття якого не можна пропустити. Літо – це відпочинок, а відпочинок повинен має бути драйвовим! На території спортивної бази можна чудово розташуватися компанією. Тому потрібно взяти намет, каремат, спальник і підготуватися до проживання на березі головної річки країни протягом 3 днів і 3 ночей. Тільки будьте готові до безсонних ночей, адже РОК БУЛАВА далеко не з тих фестивалів, де можна спокійно відпочити. Піднесений настрій, море емоцій та запал на місяці наперед – це синоніми до словосполучення “Рок Булава”!

Ціна квитка на сьогоднішній день – 300 грн (за 3 дні), але скоро буде зростати.

Про учасників фестивалю – будемо оголошувати на сайті, наразі відомо, що будуть найкращі рок-групи України, такі як Карна, Space of Variation, а закриватиме фестиваль гіганти української рок музики – гурт “Green Gray”.

Детальніше  можете почитати на сторінці у Faceebook. Квитки можна придбати у одного з організаторів або на сайті.

29.06 – 1.07 Переяслав – Хмельницький , вул. Героїв Дніпра 122. Спортбаза “Переяславль”

Author: Onview

Залишити відповідь