Що? Де? Салах. «Рома» програє «Ліверпулю» 2:5

Якщо, за словами Клоппа, «Ліверпуль» провів ідеальні 80 хвилин, то «Рома» була хороша 20 – перші 10 і останні 10. Але інші 70 були просто жахливими. З тактикою 4-0-3 складно обіграти такий «Ліверпуль». Чому Наінгголан, Де Россі і Стротман в півфіналі Ліги Чемпіонів відійшли покурити більше, ніж на годину, незрозуміло.

Ідея Ді Франческо була тією ж, що і в матчі з «Барселоною» – зіграти відкрито в гостях і забити, по можливості, кілька м’ячів. Незважаючи на 1: 4 в Іспанії, план був непоганий – «Рома» повинна була забивати більше, але підвела реалізація. Тут же римлян просто возили – захисники не могли впоратися зі швидкою ліверпульської атакою, а півзахист зовсім не допомагала. Стільки вільних зон використовував би і «Беневенто».

Не вважаю, що «Ліверпуль» розслабився в кінці. Просто після 0: 5 «Ромі» втрачати було нічого, і вони, нарешті, вирішили пограти в футбол. І їм трохи пощастило. Їх голи не витікали з логіки матчу – в першому як завжди здорово корпусом розібрався Джеко, а другий забитий з пенальті.

Багато будуть згадувати те, як «Рома» відігралася з «Барсою», але тут інша ситуація. Каталонці не виглядали настільки сильніше навіть в першій грі. «Ліверпуль» ж повністю домінував, і утримувати перевагу в 3 м’ячі вони вміють – запитаєте хоча б у «Сіті». У цій Лізі Чемпіонів не можна нічого загадувати, але не бачу передумов для того, щоб «Рома» відігралася. Навпаки, «Ліверпуль» відповідальніше і сконцентрувати підійде до наступного матчу.

Ну а Салах … да треба тут щось говорити? За нього потрібно сказати спасибі Клопп. Все, що зараз показує єгиптянин, він умів і до цього. Але Юрген додав дрібку любові і довіри. Результат ми всі бачимо.

 

Обзор гострих моментів і матчів за посиланням: https://streamable.com/cucu0

Джерело: https://t.me/refoot

Author: Onview

Залишити відповідь