У російських користувачів почалися проблеми з Youtube

23 квітня, після 12 години за Києвом користувачі Youtube в Росії і деяких інших країнах зіткнулися з різними проблемами під час завантаження відеосервісу.

Більша частина скарг пов’язана з доступом до десктопної версії відеосервісу, повідомляється на профільному сайті DownDetector.

Ще у 4% труднощі з введенням логіна, а решта 39% не можуть дивитися відеоролики, хоча сайт Youtube у них завантажується. Користувачі зазначають, що сайт не завантажується переважно в браузерах Chrome і Opera.

Найчастіше повідомляють про проблеми користувачі у великих містах Росії, наприклад в Москві, Санкт-Петербурзі, Казані Єкатеринбурзі, Челябінську і Волгограді. Також проблеми, хоча і меншого масштабу, спостерігаються в Вірменії, Грузії, Бельгії і в Південній Америці.

Фахівці Google, якій належить Youtube, заявили 22 квітня, що розслідують скарги з РФ на недоступність деяких своїх сервісів. До числа подібних продуктів відносяться Google Search, Gmail і push-повідомлення для додатків Android.

Раніше НВ повідомляло, що у деяких російських користувачів в ніч на 22 квітня з’явилися проблеми з доступом до стартової сторінки сайту Google. За словами генерального директора провайдера Diphost Філіпа Куліна, Роскомнадзор заблокував близько 63 IP-адрес Google.

Джерело: nv.ua

Author: Onview

Залишити відповідь