Збір коштів на дитячий майданчик

До нашої агенції звернулися жителі міста Переяслав (Київська область) за допомогою. Нам дуже сподобалася їхня ініціатива і тому, ми вирішили допомогти їм. Надіємося, ви також візьмете у цьому участь.

“Наше майбутнє – це не політики і не влада. Наше майбутнє – не президент і не Європа. Наше майбутнє – це наші діти, які хочуть жити в себе вдома, як в Європі. Хочуть жити, але живуть, як в совку, адже в місті немає жодного європейського дитячого майданчика – все в жахливому стані, все дісталось нам і нашим дітям в спадок від країни, якої вже немає. Місто потребує змін, активних змін, і починати варто з найменших, тобто з дітей, адже вони дійсно є майбутнім країни. Я давно мрію побудувати сучасний дитячий майданчик, на який не страшно відпускати дитину, щоб вона собі нічого не заподіяла на старих, як світ, гойдалках та качелях. Я давно мрію, щоб у моєму місті почалися зміни на краще. Я давно мрію, щоб наші діти бавилися в комфортних умовах на європейських качелях, а не на тих, де ще ми катались. Підтримайте мене і я зроблю в місті новий, сучасний дитячий майданчик, де діткам хотітиметься довше гуляти, а не сидіти в інтернеті, і де мами почуватимуться мамами, а не рятувальниками.” – написала на своїй сторінці соціальної мережі facebook одна із активних мешканців Переяслава – Олександра.

Від імені нашої редакції – хочемо висловити захоплення та підтримку даній ініціативі. Кожному з нас не так важко відмовитися від 1 чашки кави в кафе і зробити свою інвестицію у майбутнє нашої країни.

Тому, давайте підтримаймо цю ініціативу та допоможемо місту Переяслав отримати гарний дитячий майданчик.

Якщо ви маєте свої ініціативи – надсилайте нам на наш телеграм бот – https://t.me/Onview_bot та ми допоможемо дізнатися більшій кількості людей про них.

Допомогти можна надіславши кошти на картку: 5168 7554 3259 0749 (Саша Дем’яненко) або ж запропонувати альтернативну допомогу Олександрі у соц. мережі.

До ініціативи вже долучилося багато людей з міста Переяслав, а також інтернет провайдер ХатаNet.

Інформацію, людина, картка перевірено особисто редакцією Onview.

 

Author: Onview