Бійців Медведчука знову взяли на торгівлі зброєю

https://kievvlast.com.ua/project/resources/2021/09/redactor/Og5Xwl04.jpegВ той час Віктор Медведчук відсиджується за кулісами політичної буденності і фактично відсторонений від афер «Опозиційної платформи – за життя» та контролю за власною кишеньковою гвардією, бійці псевдоохоронної банди «Шторм» в черговий раз насолили авторитету свого протектора.

Сьогодні правоохоронці відзвітували про затримання на Київщині групи осіб, які намагалися продати зброю у Фастові. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Київської обласної прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що троє мешканців Фастова, які вже потрапляли у поле зору правоохоронців напередодні проведення місцевих виборів у якості тітушок ОПЗЖ, вирішили реалізовувати пістолет-кулемет «Скорпіон» іноземного виробництва за 65 тис грн.

Відзначається, що вже задокументовано кілька епізодів продажу вогнепальної зброї та боєприпасів затриманими особами, у т.ч. під прикриттям псевдоохоронної фірми «Шторм». https://onview.com.ua/publish/titushki-medvedchuka-dosi-perehovuvalis-vid-pravoohoroncziv

Фірма доволі довго позиціонувалась як особиста охоронна структура «Опозиційної платформи – за життя», але під патронатом одіозного однопартійця Віктора Чорного опікувалась далеко не тільки особистою охороною сім’ї і будівельного бізнесу Медведчука.

«Тітушок» під виглядом громадських активістів та членів спортивного об’єднання залучали до силових заходів під час рейдерських захоплень, також вони брали участь у мітингах і протестних акціях. Слідством встановлено, що «спортсмени» Медведчука вже декілька років підзаробляли на продажі зброї та наркотиків та навіть зберігали вибухівку, зброю та боєприпаси.

На разі в Нацполіції вирішується питання про повідомлення чоловікам про підозру й обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Author: Onview