Протидія можливого наступу ДНР

Представник оперативного командування окупаційної адміністрації РФ в Донецькій області Едуард Басурін оголосив про можливий початок війни з Україною 14 вересня 2018 року. Причиною такої заяви стали чутки, які поширюють окупанти про нібито підготовлюваний широкомасштабний наступ ЗСУ на «ополченців Донбасу» 14-го числа.

За версією окупантів, поширеною в соціальних мережах, українські війська перекидаються і зосереджуються під прикриттям навчань “Шторм-2018”, а керуватимуть і контролюватимуть хід проведення операції деякі “натівські військові” й “міжнародні найманці”, які “вже прибули” у відповідні штаби.

Наступ, за інформацією того ж Басуріна, буде вестися по Маріупольському напрямку, мовляв, після загибелі Захарченко О.В. в «ДНР» розгублені і не будуть оборонятися.

Таким чином, відбуваються провокації з боку ДНР та РФ, до яких Україна має бути готовою незважаючи на те, що залишається прихильником мирного вирішення конфлікту та дотримання Мінських угод.

Перш за все, необхідно посилити лінію оборони призначеної для протидії відкритої агресії, інформаційну протидію впливу сепаратистів, вносити нові пропозиції щодо посилення санкцій проти Росії зі сторони ЄС та США. Крім того, на сьогодні, ЗСУ забезпеченні новими видами озброєння, які використовуються бійцями на передовій та дають можливість тримати оборону.

Погляд

Author: Onview

Залишити відповідь